Jump to content

Porodiljni i rad na određeno


anonimno

Preporučene objave

Molim vas za pomoć!

Pola radnog vremena radim na neodređeno već tri godine, zaposlena sam još na nekoliko sati u drugoj firmi na određeno do 8. 5. 2007. Trebam roditi početkom 7. mjj. 2007. da li trebam otići na bolovanje ili porodiljni prije isteka ugovora o radu na određeno vrijeme u toj drugoj firmi.

Unaprijed se zahvaljujem za svaki savjet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ajde onda, ti zadovoljavaš uvjete za isplatu nadoknade plaće u 100% iznosu ukoliko "odeš" na bolovanje, i tu nema nikakve nejasnoće (medicinska indikacija utvrđena od ginekologa, izabrani doktor opće prakse otvara bolovanje, izdaje doznaku za bolovanje i eto tebe tamo na bolovanju). Ukoliko i dalje budeš u radnom odnosu, a očito da budeš, tada ostvaruješ i rodiljnu naknadu kao zaposlena majka, prema šestomjesečnom prosjeku isplaćenom (plaće) prije stupanja na ovjezni rodiljni dopust. Koliko iz ovoga gore vidim tebi je u biti svejedno što se budućih novčanih iznosa isplate rodiljne naknade tiče za prvih 6 mjeseci rodiljnog dopusta tiče da li "odeš" na bolovanje ili odeš drito na rodiljni dopust, jerbo sve se to računa prema odrađenim satima, dakle i jedan radni odnos i drugi radni odnos ući će ti obračun.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija