anonimno objavljeno: 11. ožujak 2005. objavljeno: 11. ožujak 2005. Vlasnik sam stana u potkrovlju zgrade koja ima 32 stana. Riječ je o niskom potkrovlju u kojem namjeravam podignuti belvedere. Zanima me da li mi je nužna suglasnost baš svih stanara zgrade? Što se događa ako npr. samo jedan stanar ne da suglasnost? Citiraj
anonimno odgovoreno: 9. rujan 2005. Autor odgovoreno: 9. rujan 2005. Svi vlasnici moraju dati suglasnost jer su svi vlasnici krova. Naprimjer, vi možete biti vlasnik stana ali su svi stanari suvlasnici Vašeg vanjskog zida itd. Savjetujem da prvo ispitate da li uopće smijete nešto dograđivati prije nego se krenete umiljavati stanarima. Danas građevinska inspekcija voli kažnjavati ovakve slučajeve. Možda smijete a možda ne. Ako smijete, savjetujem da prije izvadite dozvolu jer, ako su u zgradi 32 stana, sigurno će Vas netko prijaviti. To je 110 % sigurno. Sretno Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.