Jump to content

-20% trajno oboljenje iz rata!


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Često sam na legalisu ali evo prvi put se ukljućujem u raspravu!

Kao što sam gore naveo 2005 u 7 mjesecu izašao sam na komisiju i dobio to što sam dobio inače sam sam kriv jer sam imao podužu pauzu u lijećenju 98 godine sam prvi put bio kod psihijatra osam mjeseci je trajalo lijećenje pa sam se vratio na posao u propalu firmu pa 99 opet lijećenje i ležanje u bolnici zatim sam se zaposlio u Bechtelu i jedva malo progledao i tek nakon toga ponovno kontrole sve do 7 mjeseca 2005 kada sam izašao prvi puta i dobio -20% nisam se žalio na to zbog neredovitog javljanja psihijatru!

Pošto sam se zaposlio u jednoj privatnoj firmi nisam ni smio na bolovanje ali sam svejedno puko i od 12 mjeseca 2005 sam otvorio bolovanje i dan danas se lijećim.4 MJESECA MI GAZDA NIJE ISPLAĆIVO BOLOVANJE IAKO SAM LEŽAO U BOLNICI.Prijavio sam ga i uspio dobit 100% bolovanje koje mi je odobrilo liječnićko povjerenstvo na koje idem svaki mjesec!

Do sada imam jedno bolničko i dva lijećenja u D.B.

Bio sam na invalidskoj u Rijeci i vještak mi je rekao da slijedeći put donesem riješenje koje imam( jer u Dubravu mogu tek u 9 mjececu kad prođu 2 godine)

nove nalaze ptvrdu o statusu branitelja i civilni karton!19 GODINA STAŽA BEZ HV!Inaće sam dragovoljac imam punih 49 mjeseci prve crte!

Eto malo sam bio propširan imam još štošta dodat i nadam se da mi možete pomoč da to sve prevladam jer nekako mi je sve teže i teže! :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija