Jump to content

Otplata kredita nakon veze


Zagy2202

Preporučene objave

Pozz unaprijed isprike na dugom postu iako je sve vec na sudu i pokrenuto volio bi cut i drugo misljenje,ukratko,u vezi sam bio 10godina dakle radi se o vanbracnoj zajednici.5 godina smo zivjel kod mojih roditelja,nismo placali nista,preselili se u Zagreb u podstanare radi posla,bivsa je digla 3 kredita u toku veze,zadnjih godinu dana se nismo nikako slagali i da se makne iz stana i pusti me da zivim svoj zivot s obzirom da joj mama u Zagrebu imala je kuda, ucijenila mene da potpisem da sve kredite ja placam sto sam i napravio jer maltretirala i moje roditelje svakodnevno sto je lose utjecalo na mamino zdravlje,placao sam te kredite 2500 kn 1.5godinu  njoj na racun ali zbog sit. vise ne mogu i naravno pokrenuta je sudska tuzba protiv mene..Iako sam ja potpisao izjavu kod biljeznika bez suglasnosti banke moze li sud donest odluku da ipak sve ja placam?Nebi li trebalo na pola placat jer ipak da napomenem veci dio troskova stanarine i zivota sam podmirivao ja jer sam imao duplo veca primanja od nje i auto koji je kupljen ona je razbila i dobar dio svojih dugova iz prije veze iz tih kredita prebila novim kreditom..zanima ma kakva prava imam ja i misljenje ako je netko imao slicnu sit.hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dugove koji potječu iz bračne zajednice i koji su utrošeni na potrebe bračne zajednice bračni drugovi snose na jednake dijelove. Međutim, ako je kredit utrošen na dugove koji potječu od prije bračne zajednice, to je argument kojim biste tvrdili da to nije dug bračne zajednice, već njezin vlastiti dug. A osim toga, sve i da jest, da ste dio tog duga podmirili uplatnicama kojima možete dokazati da ste to činili. Svakako angažirajte stručnu pravnu pomoć da Vam pomogne oko toga, jer je postupak u tijeku pa da ne ostanete bez nekih svojih prava kao neuka stranka zbog toga što niste takve stvari istaknuli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija