Jump to content

Nepoštivanje plana o zajedničkoj skrbi o djeci


mihaelsk

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Dakle imam situaciju sa bivšom suprugom u kojoj ona ne poštuje plan viđanja djece na način da na mjesečnoj bazi djeca provedu kod mene 15-20 dana a u planu je tražila izričito svaki drugi vikend od petka do nedjelje. No u isto vrijeme plaćam uredno alimentaciju za djecu, boravak u školi, dječji vrtić i sve ostale troškove odjeće i obuće. U bilo kojoj situaciji kad je njoj potrebno a to je gotovo na tjednoj bazi ona samo nazove i kaže djeca dolaze k tebi i bit će npr 15 dana. U slučaju da nisam u gradu, ostavit će ih kod mojih roditelja. Nakon toga blokira pozive i ne otvara vrata niti se javi. Dakle zanima me da li CZSS može nju prisiliti da se drži plana, ili da se taj plan izmjeni i da su djeca kod mene, jer apsolutno je besmisleno da se djeca šetaju na ovaj način, kao i da plaćam alimentaciju a da su djeca kod mene. Sada imam situaciju da je sinoć dovela djecu k meni i rekla da su do 15. kod mene iako sam unaprijed najavio da od slijedećeg ponedjeljka nisam u gradu jer imam poslovnih obaveza, i uredno je rekla snađi se nije moj problem, da slažem se nije njen problem, ali je problem da se uopće ne pridržava plana, i da uredno se postavlja ako ti ne paše žali se centru i možeš poderat to rješenje. Naravno sve te izjave imam dokumentirano jer je ona slala smsove i na whatsapp.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 6 sati , Borbena7 je napisao:

Ovakvo je ponašanje apsolutno neprihvatljivo, jer djeca nisu stvari da Vam ih prebacuje kako njoj odgovara. Djeci je potreban red, a ovdje toga nema. Jeste li upoznali CZSS sa majčinim ponašanjem, jer izgleda da njoj nisu jasna njena prava i obveze?

Bio jutros na CZSS, zakazali sastanak za dva tjedna i to je to, iako realno imam i dopis iz ministarstva da postoje nepravilnosti u njihovom postupanju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija