Jump to content

Racunalna prevara


Ooksala

Preporučene objave

Pozdrav,

U 10.mjesec sam naoravio računalnu prevaru jednom momku. Jucer sam dao iskaz u policiji gdje sam priznao sto mi se stavlja na teret. Osoba koja je ajmo reci takoder sudjelovala u ovome je takoder dala iskaz no ja sam sve lreuzeo na sebe. Zanima me, s obzirom da ja imam u planu se dogovoriti sa Hrvatskim telekom kao ostecenikom u vezi placanje i prije ikakvog pisma od drzavnog odvjetnistva, jesam li ja u mogucnosti otici raditi u Njemacku? Jer dobio sam danas poziv za posao, te me sada zanima da li sam ja omogucen napustiti drzavu ili ne? Hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko ne bi bilo kakvih mjera opreza prema vama (a nema ih, jer biste imali rješenje o tome), nema zapreke za napuštanjem teritorija RH.

No, prije odlaska, svakako obavijestite DORH i sud (ukoliko je postupak već u fazi pred sudom) o odlasku, navedite točnu adresu na kojoj ćete stanovati u SR Njemačkoj, navedite adresu u RH na koju želite da vam šalju poštu (i pobrinite se da je netko redovito preuzima, rodbina, prijatelji), navedite mail adresu na koju vam mogu slati elektroničku poštu, broj telefona na koji vas se može dobiti i ako imate branitelja, navedite i njega.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija