Leea objavljeno: 17. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 17. veljača 2021. Poštovani, u siječnju 2020. podnijela sam tužbu i sutkinja je pripremno ročište prvotno zakazala za ožujak 2021, ali ga je sada odgodila za konac srpnja 2021., pa me zanima zašto joj treba toliko vremena da se održi pripremno ročište. Tim više što je tuženik u odgovoru na tužbu naveo da se ne protivi mojem tužbenom zahtjevu. Da li je to uobičajeno, i zašto sud uopće odgađa, i to nakon toliko vremena, pripremno ročište? Tim više što predmet, po meni, nije uopće kompliciran (zbog neprotivljenja tuženika mojem tužbenom zahtjevu. Zahvaljujem na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2021. Najvjerojatnije zbog epidemiološke situacije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Leea odgovoreno: 17. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2021. O ne, pa to onda može trajati do tko zna kada. A to može tako jednostavno riješiti. Samo da pitam, da li se to sada često događa, mislim te odgode u ovo vrijeme epidemije. Zahvaljujem najljepše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2021. Da, situacija je izvanredna, pa tako i u pravosuđu. Ali to ne znači da će ponovno biti odgode. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.