Jump to content

bez svjetala


anonimno

Preporučene objave

Reci da si podvojena ličnost i da u biti nisi ti vozio ti već onaj drugi, koji ne pali svjetla iz principa i potrebe, jer mu na oči pada svjetlo (mrak), a ne veže se nikad jer ga to žulja i ne izgleda lijepo kad je netko vezan. I još reci da si jučer gledao jedan film (američki) i da su tamo rekli da je ok voziti se bez svjetla, a da nema teorije da te policajac prepozna na raspravi kod prekršajnog suca, ni po fizičkom izgledu ni prema podacima koje su mu dao (ima kuglu i iz njih ih je dobio)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

eh baš si ga zakomplicirao,no imaš jednu mogučnost da si pomogneš.naime za jedan od ta dva prekršaja imaš mogučnost da iskoristiš sukladno čl.295 st.5 Zakona o sigurnosti prometa na cestama da dobiješ pismeno upozorenje,naravno ako nisi u posljednjih 12 mjeseci već koristio pravo na pismeno upozorenje.. stoga ti predlažem da za prekršaj od 500 kn za ne korištenje sigurnosnog pojasa zatražiš pismeno upozorenje,a da prekršaj od 300 KN platiš ...pazi 200 kn ti ostaje ....sretno :idea:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija