Jump to content

Iseljenje bivše supruge


Žec Balkanac

Preporučene objave

Pozdrav! Imam jedan malo delikatan problem; Rastavljen sam od 2017. Bivša supruga ne želi napustiti obiteljsku kuću. Ne plaća režije, nema nikakve troškove, traži da ju isplatim iako nije ništa uložila u kuću (kuću sam naslijedio ja po roditeljima) i nema ni dokaze da je išta uložila u kuću. Djeca su pripala meni. Po presudi mi treba plaćati alimentaciju ali nisam do sada inzistirao na tome jer se mogu sam skrbiti za obitelj (nisam ni tražio po presudi da mi plaća bilo što već je sutkinja odredila po zakonu plaćanje). Na koji način pronaći mir i izbaciti ju iz kuće? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, navedite na kojem području tražite odvjetnika, a zainteresirani Vam se mogu javiti putem privatne poruke ovdje na forumu.

Što se tiče Vašeg upita, slažem se - tužba za iseljenje je jedini način da deložirate bivšu suprugu, jer više nema pravne osnove temeljem koje bi ona imala posjed nekretnine, a svakako, jer je to pravo Vaše djece, a ne Vaše, morali biste pokrenuti i postupke radi prisilne naplate uzdržavanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija