Jump to content

voznja za vrijeme izrecene mjere


anonimno

Preporučene objave

molim za pomoc!

sto mi je ciniti?dobio sam prekrsajni nalog po kojem moram platiti 3.100,00kn,jer sam od strane policije zatecen kako upravljam osobnim vozilom za vrijeme dok mi je bila izrecena zastitna mjera zabrane upravljanja motornih vozila.jel mozda postoji nacin da mi smanje kaznu?jel moguce to raspodjeliti na vise rata,na koji nacin? sto da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neću vam pametovati, ali svjesno ste uletjeli u nešto čije posljedice znate. međutim, probajte uložiti prigovor na taj nalog (ako nije proteklo osam dana za prigovor), pa će se onda provesti redovan prekršajni postupak iako ne znam koji bi razlog naveli zašto ste vozili u vrijeme zabrane. očito ste skloni činjenju prekršaja , to će i sudac uvidjeti. nemate što izgubiti. kazna vam ne može biti veća. jedino vam se troškovi nabijaju. a nakon toga, kad dobijete rješenje možete uložiti žalbu na to rješenje. cijeli spis će otići na visoki prekršajni sud, te će isti donijeti drugostupanjsko rješenje. možda dočekate zastaru, a možda ne. ako ne dočekate zastaru, a rješenje prvostupanjsko se potvrdi, onda možete od suda zatražiti obročno plaćanje novčane kazne. odete do suda i pitate je li bi vam dopustili. ako da, pridržavajte se datih rokova plaćanja svake rate. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija