Jump to content

Gradnja cisterne i pomoćnog objekta na cisterni.


Znam da ne znam

Preporučene objave

Pozdrav

Između moje parcele i susjeda je put širine cca 2 m. Radi se o starim kamenim kućama. Susjed ima kuću na granici puta. Moja septička jama koja se nalazi uz moju kuću je isto uz sami put. Imam namjeru na septičkoj jami izgraditi pomoćni objekt (kupatilo) površine 8 m2. Trebam li suglasnost susjeda ako napravim glavni projekt?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav

Diobenim ugovorom brat je dobio prizemlje, a ja prvi kat. Vanjski zid prizemlja graniči s mojom česticom i tu je prijašnji vlasnik već iskopao tj. proširio prostor od vanjskog zida (čestica je iznad razine temelja) u namjeri da tu napravi cisternu od 25 m3. Mogu li se ja vlastitim zidom prisloniti na vanjski zid prizemlja zgrade i dovršiti cisternu i mogu li iznad cisterne napraviti kupatilo od 25 m2 koje bi bilo prislonjeno na vanjski zid prvog kata? Ništa od ovoga ne narušava vizuru zgrade jer se nalazi iza zgrade i više od dva metra je udaljenp od susjedove parcele. Je li mi za sve ovo dovoljan samo glavni projekt za kupatilo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija