Jump to content

Dupli račun/opomena


s1979

Preporučene objave

Pozdrav,

imam sljedeću situaciju. Neki dan sam otvorio vrata kontroloru i kada je rekao tko je samo sam zatvorio vrata tako da nikakvo stanje nije mogao utvrditi.

Idući dan sam preko HRT-ovih stranica napravio prijavu TV-a jer sam u biti očekivao ovakvu situaciju, no sa kontrolorom ne želim imati ikakvog posla.

Par dana nakon toga dobivam od HRT-a RAČUN R-1 gdje piše moje ime i prezime, OIB i ispod toga po zapisniku kontrole <broj>. Piše vrsta prijemnika TELEVIZOR i dugovanje za zadnja tri mjeseca, ukupno 240 kn.

Dva dana nakon toga dobivam od HRT-a Obavijest o pokretanju prekršajnog postupka, Opomena po zapisniku <isti broj kao i na računu ranije> gdje stoji da je kontrolor dana tog i tog u toliko sati utvrdio da se ne plaća mjesečna pristojba za 1. RADIO PRIJAMNIK na kojem je opet uplatnica na 240kn za ista tri mjeseca. Po nadnevku vidim da je ova obavijest kreirana kod njih dan nakon ovog prethodnog računa, nema mojeg OIB-a. Poziv na broj je različit na računu i na opomeni.

Znači po istom zapisniku sam dobio račun i opomenu, za ista 3 mjeseca, na jednom piše TELEVIZOR na drugome RADIO PRIJAMNIK. 

Obzirom da sam samostalno prijavio TV, na koji način sada mogu postupiti da plaćam pretplatu od dana kada sam prijavio TV a nikakve zaostatke, jer mi po ničemu ne mogu dokazati da sam imao TV ili radio 30 i više dana prije nego sam prijavio TV?

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija