Jump to content

Tjelesno oštečenje.


Jasna65

Preporučene objave

Poštovani! Nolim vas za jedan savjet ili uputu, naime  redovnim vještačenjem utvrđeno mi je tjel. ošt. ukupno 100%, a na doljnje ekstremitete 60%.   bez prava na fin. naknadu jer nije ozljeda na radu ili profesionalno oboljenje, Uložila sam Prigovor s obzirom da imam Ovjerenu Prijavu ozljede na radu jer je bila prometna prilikom odlaska na posao.  Što ako mi se ponovo dogodi odbijenica  i koje olakšice imam sa ovim tjelesnim oštečenjem. Ukupno imam 34 god. radnog staža i 56 god. starost.

Zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav!

da podnesla sam Zahtjev za tjelesno oštečenje - utvrđ. - naknada. Točno tako stoji  u nazivu  obrasca MIORH-a. Priložena je sva med. dokumentacija od 2003.god kada je bila prometna uz ovjerenu prijavu. Ja osobno vjerujem da je došlo do zabune jer sam prije toga oko 4mj. ranije podnesta zahtjev za Tjelesno oštečenje ( jer na prvom svojem zahtjevu iz 2019. god. nisam imala valjanu dok. za oštečenje na doljnje ekstremitet), pa sam   kasnije uz važeću dok. ostvarila TO uk.100% i na doljnje ekstremitete 60%. Tako da vjerujem da je rješavan samo jedan zahtijev a drugi kao da je jednostavno ispušten, jer samo rješenje je gotovo isto kao iz 2020.god. Kasnijim razgovorom sa službenicom i na njezin savjet sam pisala prigovor. Na komisiji ili vještačenju nisam bila. Čak sam mislila s obzirom da je prometna bila 2003.god. da nemam niti pravo na to.

Zahvaljuje i pozdravljam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija