Jump to content

žalbe


TončicaBalončica.pok.Jakov

Preporučene objave

To se ne radi preko predsjednice suda. Požurnice se šalju u predmet, a ako to nemam učinka, tek onda se šalje predstavka na rad predsjednici suda. Ako ovako nastavite, vrlo vjerojatno ćete dobiti neželjeni efekt i to kako kod sudca koji Vam vodi predmet, tako i kod sudaca po žalbi, a o odvjetniku koji Vas zastupa da i ne govorim. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vi ode tako lijepo pravno odgovorite,da to nema veze sa kodeksom odvjetika u stvarnosti,već sam jednog otkazala,da negovorim o osobnoj bezobraznosti,ovaj drugi nešto je bolji od bivšeg,ali definitivno da ih treba kontrolirati i iči u korak s njima i nevjerovati im previše,po vama su svi odvjetnici,moralni pošteni itd...u stvarnosti je to drukčije svega ima najmanje časti i poštenja......vi kao da odgovarate po znanju pravnog fakulteta ,moralu i kodeksu odvjetnika.....to nema veze sa stvarnošću......govorim iz vlastitog iskustva.

 

ja kad se osobno nebi umješala sa podnescima i žalbama kod presjednice suda po sudcu i mom odvjetniku nebi uspjela ni u jednoj parnici a nared bi došla da negovorim kada...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovaj Vaš upit se uopće nije odnosio na odvjetnika. Vi ne razlikujete funkciju i položaj suca od funkcije i položaja odvjetnika. Gdje bi pravosuđe završilo kad bi se svi žalili za sve predsjedniku suda, kao što to Vi radite. Ovakvo postupanje se može tumačiti i kao da vršite pritisak na tog suca. A vezano za uspjeh u parnici, to još morate dočekati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa na neki način i vršim pritisak jer se vučem po sudu od 2009,radi se o nekretnini gdje je potrebno 5 tužbi do konačnog rješenja,12 godina vući se po sudu radi jedne nekretnine nevidim što radim loše ako se požalim presjednici suda,odma bude sve efikasno......a što bi po vama trebala....čekati......čekati.....koga da se sjeti mene i mog spisa.......uh s čim se vi sve nebi složili da vam idem opširno i u detalje

čak su zadnje dvi tužbe kod istog sudca tako da mu je više manje sve poznato,nevidm razlog ako je neki zastoj zašto bi popuštala i čekala.....koga da čekam......koji zakon????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija