Jump to content

Alimentacija kod obrtnika


Leonah989

Preporučene objave

Poštovani,

dobar dan. Opis situacije je sljedeći : trudna sam mjesec dana i planiram roditi dijete no s partnerom sam se razišla (bilo smo u statusu cura i dečko). Kada sam ga zatražila dogovor oko alimentacije, rekao je da će lažno prikazati na sudu da je nezaposlen a ima Obrt na kojem mjesečno zarađuje četrdeset i pet tisuća kuna. Izdaje račun na taj iznos za jednu američku tvrtku. Radi se o inatu i niskim razinama ponašanja. Možete li mi reći je li moguće da on sakrije svoja primanja, za što se prijeti i što ja mogu napraviti da bi osigurala djetetu alimentaciju ? Imam jedino poruke na aplikaciji viber gdje se on izjašnjava da ima taj iznos plaće i mnogo vrijeđanja.

Hvala na vrlo potrebnoj pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo se Vi nemojte dati obeshrabriti u svojoj volji i želji da rodite dijete. Upozorite ga da Vas uznemirava s takvim porukama i da se ubuduće suzdrži od takvog ponašanja koje šteti Vama, ali i djetetu.

Vezano za obvezu uzdržavanja djeteta, postoji puno načina naplate dosuđene alimentacije. Ne mora to nužno biti plaća. Postoje ovrhe na računima, na autu, na poslovnom udijelu, na pokretninama, na nekretninama... Također, postoji pravo na tužbu u odnosu na baku ili djeda na ime uzdržavanja djeteta itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija