Jump to content

naknada za uređenje voda


bori

Preporučene objave

od gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju, grad., komunalne poslove i promet, a putem GSKG a, dobila sam obavijest o stanju duga u kojoj kažu da imam dugovanje po osnovi naknade za uređenje voda za prostore na području Grada Zagreba u iznosu od kn 3.059,46 na dan 31.8.2021., što bi značilo da nisam punih 11 godina plaćala tu naknadu!?! ( mjesečni iznos obveze je cca 22 kn). Traže da isto podmirim u roku 30 dana od dana primitka, i ako ne platim prijete da će:"...pokrenutj postupak osiguranja  dugovanja zasnivanjem založnog prava na mojoj pokretnoj/nepokretnoj imovini." Toj obavijesti su priložili samo uplatnicu na iznos 3.059,46 a primatelj je Grad Zagreb-prolazno račun prihoda sudionika. Taj iznos koji navode kao dug ne priznajem i niti ga želim platiti jer  podmirujem svoje obveze. Molim za savjet, da li se trebam na neki način očitovati na tu Obavijest, pisanim putem tražiti ih specifikaciju duga, fakture temeljem kojih su zaključili da postoji dug prema njima ili... što trebam poduzeti? 

Hvala unaprijed na pomoći. P. S. u prilogu je preslika te Obavijesti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na savjetu.. prigovoriti ću svakako, samo molim pomoć kako sastaviti taj prigovor... i da li tražoti od njih te račune i /ili specifikaciju sa iznosima i datumima  dospijeća za svaki iznos... ili jednostavno reći da ne priznajem taj dug i oni ako i dalje smatraju da dug postoji neka isto dokumentiraju... ili imate neki drugi prijedlog a koji imate možda iz iskustva s njima.. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija