Jump to content

Opomena pred tuzbu


Marty123

Preporučene objave

WKada sam bila u vezi decko i ja smo odlucili kupiti auto i pola sam ja platila a pola je on. On je uzeo gotovinski kredit (ja nisam znala koliki iznos) i dao mi je polovicu tocnije 25000kn. On je ubrzo prekinuo nasu vezu te otisao drugoj, meni je ostalo placanje najma stana koji smo uzeli i auto je ostao kod mene. Sad dvije godine nakon prekida dobila sam od odvjetnice opomenu pred tuzbu gdje on navodi da je podigao 70000kn gotovinskog kredita (ja tek sada znam iznos) te tvrdi da je meni predan sav iznos tog kredita (a nije vec samo 25000kn), imam rok od osam dana da uplatim 24000kn (iznos koji je on do sada platio) te troskove odvjetnika i nakon tog da uplacujem svaki mjesec ratu za kredit. Sto mi je ciniti, mi nigdje nemamo napismeno da smo nesto skupno uzimali, ja nemam problem priznati to sto mi je dao za tada nas auto i nase planove ali ostali dio kredita ja nisam ni vidjela niti znala. Dali mi on sto moze ako nema nigdje dokaza da je on meni ista dao

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 6 minuta, Borbena7 je napisao:

Kako je točno auto kupljen? Tko je upisan kao vlasnik auta? Od kojih novaca ste iznos za auto platili Vi, a od kojih on? I kredit je podignu na njegovo ime sa namjerom kupnje auta?

Auto je kupljen gotovinski i na kupoprodajnom ugovoru je moje ime tako da sam ja vlasnik automobila. Ja sam platila polovicu od svoje ustedjevine a on je digao gotovinski nenamjenski kredit na svoje ime i od tog je dao tu drugu polovicu. Gotivinski kredit je podignut na njegovo ime.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija