Jump to content

Pad u prodajnom prostoru


Pravica

Preporučene objave

Poštovani,

Molim pomoć. Pala sam u prodajnom prostoru i to zbog tepiha koji je postavljen bez ikakve zaštite, znači rubovi su čak i sfrkani,  zakačila sam za želim i nezgodno pala, na sreću izbjegla zid koji je bio par cm ispred mene, tražila sam nekoga iz uprave, zaštitu na radu čekala 20 min nitko nije došao.

Sve sam slikala, poslala im mail da želim da ostave taj zapis na kameri, jer imaju kamere i da mi se povratno jave- nisu.

Uopće ne žele ocigled o surađivati i to me jako ljuti  . Mogla sam se ubiti. Bila sam na hitnoj, natucena koljena, mirovanje, itd.

Šta mi je sad za raditi? Ima li smisla ikoga angažirati, imam li pravo na nekakvu besplatnu pravnu pomoć, ima li ikakva zaštita ( išla sam s posla) ili bar netko tko naknadno uzima postotak?

Inače jmam blokirani račun, uzimaju mi svaki mjesec pa sad, ako bi i došlo do odštete, da li mi uopće sjeda na blokirani račun odsteta ili ne?

Molim za neki savjet jer me jako ljuti njihovo nejavljanje.

Hvala

20211125_144627.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija