Jump to content

Šta da radim???


King

Preporučene objave

Molim za pomoć i savjet!

U braku sam skoro 18 godina, imamo dvoje djece,10 i 17 godina. Živimo kod moijih roditelja u obiteljskoj kući (koja glasi na njih)na prvom katu, a počeo sam uređivati i tavanske prostorije. Sve preko mojih kredita, plaće itd.Brak nam je nekoliko godina koma, supruga me stalno za nešto optužuje. U zadnjem slučaju, od prije nekolko mjeseci, htjela se objesit pred djecom.Kad sam joj neki dan objavio vijest da ću ići advokatu zatražit rastavu, opet je u gluho doba noći probudila djecu i ja sam to isto morao reći i pred njima. Ovo sve govorim i pišem zato da neko vidi s kakvom ženom živim. Na moje spominjanje da ne želim više takav život i da više ništa ne osječam prema njoj jer sam više od toga svega jednostavno ispražnjen sa osječajima te i da želim rastavu braka, ona mi je hladno odgovorila da nikada neću dobit njezin potpis.

Koja su moja prava, kako mogu to nabezbolnije riješit, da li da ja jednostavno odem iz kuće ili...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tužba za razvod braka! Vaši roditelji će valjda posvjedočiti da su vaši odnosi teško poremećeni, obično kod tužbe treabaju dva svjedoka, pogotovo ako se ona protivi. A zašto vaša žena ne iseli, sama bez djece, ako se radi o kući vaših roditelja. Osim ako su oni na njezinoj strani, onda vam i ono prvo pada u vodu. u svakom slučaju, s obzirom na situaciju, ja djecu ne bi same s njom ostavljala. Stoga u tužbi za razvod braka, zatražite da djeca ostanu živjeti s vama. Moguće je i to da djeca ostanu s ocem. obično se provodi vještačenje tko je "podobnij" iroditelj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa to sam jednostavno i htio, a i još naravno hoću, da iseli iz kuće, no ona tvrdi da ne može sama sa svojom plaćom ( cca 2000 kn ) to financirati, jel bi ona htjela odvesti i djecu, što ja ne dozvolim. Čak sam i suglasan da dajem određenu svotu novaca za djecu kao nekakav znak dobre volje ali s time da ti novci idu djeci umjesto stanarine. Za ovo drugo sam čak dobio prijedlog da ju tužim za teški oblik zlostavljanja djece, pa ne znam da li bi mi to malo olakšalo postupak

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa to sam jednostavno i htio, a i još naravno hoću, da iseli iz kuće, no ona tvrdi da ne može sama sa svojom plaćom ( cca 2000 kn ) to financirati, jel bi ona htjela odvesti i djecu, što ja ne dozvolim. Čak sam i suglasan da dajem određenu svotu novaca nekakav znak dobre volje ali s time da ti novci idu djeci umjesto stanarine. Za ovo drugo sam čak dobio prijedlog da ju tužim za teški oblik zlostavljanja djece, pa ne znam da li bi mi to malo olakšalo postupak.Najradije bih ja iselio i otišao nekud na stan ali moji roditelji govore da to ne dolazi u obzir jel je to ipak moje,a sad kad sam već odlučio da bih pokrenuo postupak svima je žao radi djece. Jednostavno ne znam šta da radim.Svi oko mene vide kako mi je ali bi ja morao valjda i dalje nastaviti život ko i dosad. Stvarno sam više očajan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija