Jump to content

Otkup gradskog zemljišta u vezi formiranja okućnice


MentaMint

Preporučene objave

Zaanimam ne dali itko ima znanja vezqno uz pravno pitanje formiranja okućnice. U pitanju je 120m2 građevinskog zemljišta trenutno u vlasništvu grada, koje mi želimo otkupiti radi formiranja okućnice, imam problem, jer na tom zemljištu koje je u vlasništvu grada Poreča parkiraju se automobili susjeda i nama je onemogućen pristup do kuće. Dali su nam oni tj. Grad Poreč mora prodati tu parcelu kako bi dobili adekvatan prilaz do kuće ili nam mogu zagorčavati život... sa poštovanjem. BA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dali moraju sve, ovisi samo o praksi JLS temeljenoj na prostorno-planskoj dokumentaciji i stanju na terenu. Shodno tome vi možete predati zahtjev nadležnom odjelu gradske uprave za izdavanje suglasnosti utvrđivanja zemljišta za redovnu uporabu stambene građevine te preostalog dijela građevne čestice na način da ćete imovinskopravne odnose s JLS regulirati otkupom zemljišta. Uz zahtjev priložite i grafički prikaz zemljišta za redovnu uporabu i preostalog dijela čestice.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija