Jump to content

Rad roditelja djece s poteškoćama u razvoju


rokokoko

Preporučene objave

Pozdrav svima. 

Kao roditelj djeteta s poteškoćama u razvoju, zanimaju me sljedeća pitanja. 

Na rodiljni sam otisla s voditeljske pozicije, ugovor na neodređeno. Radi se o radnom mjestu gdje sam jedina zaposlena u toj struci. Po isteku rodiljnog i roditeljskog, koristim pravo na njegu djeteta s poteškoćama u razvoju. Uskoro se vraćam na posao i zanima me da li je moje radno mjesto i dalje "moje" i smije li se uopće "dirati" roditelje djece s poteškoćama u razvoju? Konkretnije mislim na prekovremeni rad, obavljanje poslova koji nisu u opisu tog radnog mjesta, preuzimanju novih radnih zadataka i sl.? Ukoliko isto nisam spremna prihvatiti, eto iz privatnih razlog (zbog djeteta koje i dalje treba pojačanu njegu i brigu, a trebat će je doživotno) , moze li moja pozicija biti ugrozena? Radim u drzvanoj firmi.  

Također me zanima , s obzirom da sam trenutno odsutna s posla, smije li poslodavac s web stranice ukloniti moje ime i prezime kao radnika koji je zaposlen na tom radnom mjestu, te navesti moju zamjenu imenom i prezimenom kao osobu zaposlenu na tom radnom mjestu? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija