Jump to content

Za vozilo je evidentirana zabrana otuđenja??


Popajj

Preporučene objave

Postovani,

Kad zatrazim "elektronicki zapis o vlasnistvu vozila" stoji mi napomena "za vozilo je evidentirana zabrana otuđenja" to bi znacilo da postoji ovrha na njemu??

U blokadi jesam i određene ovrhe postoje, ali nigdje ne nalazim bilo sto vezano za ovrhu na bilo kakvoj imovini.. kako da saznam vise o tome? Konkretno ako to znaci da je auto ovrsen, da znam tko ga je ovrsio? 

Unaprijed hvala na odgovoru 

Lp

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uspio sam pronaci od koga je ovrha (eos matrix, cca 3000 kn) Ovrseno je vise od pola godine, na nikakvoj drazbi nije bio kao sto me nitko od ovrsitelja nije ni posjetio. E sad kako mi se blizi registracija morao bih to rijesiti sto prije. Nakon koliko vremena se skida ovrha nakon placanja iste? Postoji li sansa da se u tom roku auto prepise na nekoga drugog? 

Kako uopce to funkcionira, auto je u vrijednosti 6-7000 € a ovrha 3000 kn, dali je moguce da ide na drazbu i da se zaplijeni s obzirom na toliku razliku u cijeni i njihivom potrazivanju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zabilježba se briše kada se sudski postupak pravomoćno obustavi tj. isključivo se briše po nalogu suda. Možete Vi auto prepisati na koga god želite, ali zabilježba ostaje i on kao takav je predmet ovrhe radi namirenja Vašeg duga. I da, itekako je moguće da bude predmet dražbe bez obzira na razliku između njegove vrijednosti i visine duga. Svakako ovo što prije trebate riješiti, jer kad se proda na dražbi, onda je kasno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija