Jump to content

Prigovor na rješenje natječaja


Tobereborn

Preporučene objave

Pozdrav svima! Nov sam član vaše zajednice i i imam pitanje. Kada bi mi odgovorili, bila bih vam zahvalna. 

Naime, moj slučaj ide ovako: Poslala sam svu potrebnu dokumentaciju na mjesto rada pripravnika jedne lučke uprave. I to na dva tražena natječaja. Razina obrazovanja koja se tražila je bila viša ili prvostupanjska (u mom slučaju magistar inženjer nautike i tehnologije pomorskog prometa). Zatim, potrebna zvanja koja su se tražila su bila: cestovni promet, pt promet tehnologija, željeznička tehnologija, pomorski promet, brodostrojarstvo i tehnologija pomorskog prometa. Došla su rješenja gdje su imenovani novi pripravnici i ostale osobe koje su se prijavile za natječaj (i svi zadovoljavaju pravila natječaja). Na kraju je pisalo: "Na osnovu obrazloženog valjalo je donijeti rješenje kao u izreci ovog rješenja." No, po meni, laiku za pravo, nema nikakvog obrazloženja, ni navoda struke za nijednog od nas. Po čemu su nas izabrali tako kako jesu. Tek kasnije saznajem da osobe koje su dobile posao pripravnika su zapravo završile cestovni promet, prvostupanjsku razinu obrazovanja. Svjesna sam (i napisano je u tekstu gore) da je  bila jedna od traženih razina obrazovanja upravo smjer cestovnog prometa. No, smjer i posao cestovnog prometa je drugo, smjer nautike i teh. pom. prometa nešto drugo. Ne mogu  shvatiti te kriterije. Trebam uložiti prigovor i želim Vas pitati kako to funkcionira kod nas u RH. Trebam li prigovor uopće poslati. Bila bih vam zahvalna kada bi mi odgovorili i pomogli u nedoumicama. Lijepi pozdrav! 

uređeno: od Borbena7
Dužina naslova
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Prigovor na rješenje natječaja

Na žalost, nitko ti ne može reći kako će završiti prigovor u ovom konkretnom postupku. 

Ako osoba koja je primljena zadovoljava uvjete, onda je u njenom slučaju sve čisto, jer su uvjeti takvi kakvi jesu. Sad, zašto su ih oni tako postavili i jednako vrednuju različite smjerove koji u principu nisu kompatibilni, znaju samo oni, ali u bilo kakvom žalbenom ili sudskom postupku gledat će se samo formalni elementi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija