Jump to content

Crna lista


gizi

Preporučene objave

Ovako radim na odredeno i bila u pbz banki za kredit htjela sam dignuti kredit da zatvorim ovaj sta imam da mogu srediti sta imam. Uglavnom imam devizni racun otvoren u erste banki i placa sjeda 15 u mjesecu preko aplikacije george uplacujem kredit banci u kojoj ga imam, problem je sta ga oni proknjize tek drugi dan u erste banci sam 2mj. Dali je moguce da zbog 1dana kasnjenja zavrsim na crnoj listi jer tako su mi rekli u pbz banki da sam na njoj i da ne mogu dignuti kredit. I ovako jos jedno pitanje bila sam si pronasla jamca koji ima kredit kad mu se odbije ima cistu placu 7.000 kn sada me zanima dali se njega isto provjerava njegove transakcije po tekucem racunu hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 6 sati , gizi je napisao:

Dali je moguce da zbog 1dana kasnjenja zavrsim na crnoj listi jer tako su mi rekli u pbz banki da sam na njoj i da ne mogu dignuti kredit.

čisto sumnjam da je zbog 1 dana.....prije da ste od prije na "crnoj listi"....otiđite u banku u kojoj imate tekući i od banke tražite da za Vas zatraže izvješće od hroka OSR i da Vam se pošalje npr na mail.....kad to dobijete vidjet će te zadnjih 4 godine sve neurednosti koje imate pa iz toga će te zaključiti zbog čega ste na "crnoj listi"....uglavnom ako ste bili proteklih 4 godine u blokadi ili većem kašnjenju to može biti problem kod kredita

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znaci bila danas u banki i osobni bankar mi rekao da nisam na crnoj listi zbog jednog dana da sam uredni platisa, ja njoj da zakj mi je tako rekla ova u pbz banci da nezna mislim da zbog toga sta radim na odredeno i nisam njihov klijent i radim vani.

uređeno: od Borbena7
Neprimjereno izražavanje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija