Jump to content

Laksa saobracajka 1.33 alkotest


Goran420

Preporučene objave

Pozdrav, jučer ujutro u 00:20 sam bio u prometnoj nesreci, 

Ja sam dakle vozio iza bijelog golfa, bijeli golf je zašao skroz na lijevu traku bez zmigavca i vidlo mi se kao da bude stao na cesti ili skrenuo u dvoriste na lijevoj strani, ja sam produzio desnom trakom pored njega a u tom trenu je on skrenuo desno u moj auto, šteta je na vozackoj strani auta (ne prednji dio)

Dalke vidi se da je on zapravo skrenuo u mene a ne da sam se ja zabio sa svojom prednjom stranom u njega.

Doslo njih 5 sa auta i odmah mi govorili kako nisam vidio zmigavac, te da sam ja njega udario, rekli su mi da budemo rjesili bez policije te da ja njima dam svoju osobnu i policu osiguranja, da bude moje osiguranje platilo njegov auto, a ja da cu platiti stetu na svom autu, mi smo se kao "dogovorili" jer me nisu htjeli pustiti bez da dam njima osobnu i policu, onda sam otisao po oca i vratili smo se na mjesto sudara i zvali policiju.

On je napuhao 1.33(1.23) a ja 0.0

Policajac je utvrdio da smo oboje krivi, te mi je rekao da budem dobio kaznu 2000kn i da mi bude doslo postom, jedino sam dobio papir gdje pise da sam imao alkotest 0.0

Neznam zasto nisam dobio jos neki papir, mozda jer je jedan od njih sin od bivseg policajca pa bi htjeli zataškati nesto.

Danas mi se javio da se mozemo jos dogovoriti da nejdemo na sud, da ja njegov auto platim preko police osiguranja, a on da bude platio za moju štetu kešom, on ima puno skuplji auto. Ali nebi ja onda time morao priznati krivicu? Ja dalje smatram da nisam kriv jer je on napuhao 1.23, te da nije popio se nebi dogodilo.

Dakle koje su vjerojatnosti ak se ide na sud i da ja budem kriv? Spreman sam ic na sud ali nemam dobrog odvjetnika, ili bi bilo bolje da se dogovorimo izvan suda uz dobru evidenciju da on meni plati kompletnu stetu, a on da sam sebi plati.

Također u autu mi se razbio mobitel jer je bio u vozackim vratima koje je on udario, također osiguranje pokriva i to?

Također ako bi se islo na sud je bi trebao ostati cjeli tjedan doma jer inace radim na terenu i to mi je cca 600 eura troška jer nebih radio taj tjedan. Bi ja dobio tu također i tu odštetu?received_1182651739144006.jpeg.3f206999a9040f2ae7ee4c45bb0e6d20.jpeg

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Osiguranje ti ne pokriva razbijeni mobitel, a njega najviše brine alkohol i kazna za alkohol. Sad vam je kasno za dogovaranje, a što se tiče suda, vidjet ćeš što će ti pisati na prekršajnom nalogu, pa ćeš znati u kojem smjeru ćeš se žaliti.

 

P.S.: I nikakav drugi papir nisi trebao dobiti, bio on sin od policajca ili ne...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija