Lavinia objavljeno: 22. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2022. Pozdrav, pokušala sam se pomiriti sa bivšim suprugom.On živi u drugom gradu.Tražio je da tamo nađem posao,međutim rekla sam mu da se bojim ostaviti posao tu gdje jesam.Nakon toga me je počeo vrijeđati da sam bolesna,luda i sl. te je prekinuo komunikaciju.Ja sam neko vrijeme tako jednom dnevno napisala da bi ipak pokušala,da bi se vratila,pitala sam ga da li se ljuti na mene,ali on nije odgovarao.Sad kad sam malo razmislila uhvatio me je strah jer on nije odgovarao na poruke.Da li je moje ponašanje kazneno djelo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 23. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2022. Da, moguće je tako počiniti kazneno djelo, pa, ako on odbija kontakt, najbolje da niti ne pokušavaš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.