Lika90 objavljeno: 24. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2022. (uređeno) Pozdrav, zanima me da li imam pravo na dosjelost nekretnine koja je u vlasništvu HEPa, a u kojoj prebivam već 31. godinu, pri tome da sam do 2013.god bila pod ugovorom o čuvanju stana, a od 2013.god pod ugovorom o najmu stana, a pri tome suprug mi je bio hrvatski branitelj i dragovoljac domovinskom rata više od 5 god., te nije ništa tražio ni ostvario, hvala. uređeno: 24. travanj 2022. od Lika90 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tofffsy odgovoreno: 3. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2022. Nisam strucna, ali mislim da se dosjelost ne moze ostvariti na nekretnini ciji je vlasnik poznat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bonaparte odgovoreno: 10. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. svibanj 2022. Poštovana, Nažalost, nemate pravo na dosjelost. Dosjelost je pravni institut kojim se priznaje vlasništvo nekome tko je pošteno vjerovao da je vlasnik, iako nije. Obzirom na Ugovore koje ste naveli, Vi cijelo vrijeme znate da nemate pravo vlasništva na toj nekretnini. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.