Jump to content

Kredit za izgradnju!?


anonimno

Preporučene objave

:misli: molim odgovor! kada mogu zatražiti kredit za izgradnj kuće i gdje treba upitati nakon riješenja o umirovljenju. da li postotak invalidnosti igra ulogu pri dobivanju kredita, da li je uvjetovano u kojoj banci i sa kolikom kamatom i na kraju koliko se čeka u prosjeku??? ;-);-);-) čuo sam samo da koliko imaš postotak invalidnosti toliko kredita ne vraćaš. ako netko zna podrobnije zahvaljujem na odgovoru. pozdrav svima na forumu. :thumbs:
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. Zahtjev za ostvarivanje prava na stambeno zbrinjavanje možeš podnijeti ukoliko ti je status HRVI-a priznat za trajno.

2. Ukoliko navedeni zahtjev podneseš sada, na Listu za stambeno zbrinjavanje ulaziš slijedeće godine

3. Koliko mi je poznato, s bilo kojom komercijalnom bankom možeš ugovoriti stambnei kredit (o ovome će ti preciznije odgovoriti netko od kolega koji su već sklapali ugovor o kreditu)

4. Točno su ti rekli, Ministarstvo (ili država, kako hoćeš) vraća dio kredita koji je u % jednak tvojem utvrđenom % oštećenja organizma

5. Čekanje ovisi o mjestu na kojem se nalaziš na spomenutoj Listi (koje ovisi o utvrđenom % invalidnosti, po principu da prioritet u rješavanju imaju viši % invalidnosti pa prema nižim %)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija