Jump to content

Neodgovorni vlasnici psa


theNeo

Preporučene objave

Molim vas, molim vas pomozite mi! Više ne znam što napraviti i kome se obratiti.

U ulici već godinama vodimo borbu sa susjedima koji drže njemačku ovčarku u dvorištu iz kojeg malo malo pobjegne. Ili ju puste. Više puta se zaletila na mene i mog psa, srećom bez ozbiljnijih posljedica, ali nije bilo ugodno. Susjedi su prijavljeni i komunalnom redaru, i policiji i veterinarskom inspektoru, a jednom je čak pozvan i azil da odvede psa kad je lutao po drugoj ulici. Do današnjeg dana se ništa nije promijenilo. Ona i dalje tu i tamo trči po ulici, da bi danas napala 2 žene i njihove pse dok su šetali. To mi je ispričala susjeda, ne znam detalje, ali jedva su ih spasili i psa otjerali u njegovo dvorište, vlasnik se navodno nije ni pojavio dok je pola ulice hajkalo zbog njegove gluposti.

Postoji li još neka osoba ili ustanova kojoj se mogu obratiti ili zaista, nažalost, treba čekati da nekog ugrize da bi se reagiralo? Bilo kakav savjet je više nego dobrodošao!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija