Ema75 objavljeno: 25. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 25. listopad 2022. Molim da mi netko odgovori na sljedeće pitanje:: da li uopće treba odvjetnik biti prisutan na ročištu za razvrgnuće suvlasničke zajednice? Naime, na svakom ročištu sam i ja prisutna i na sva pitanja sucu ja odgovaram. Odvjetnik samo sjedi, na kraju potpiše zapisnik, a ja mu platim 625 kn, za što? Također, namjeravam sama kontaktirati odvjetnika protustranke jer je dopis koji je moj odvjetnik poslao njima pun grešaka. Želim mu povući punomć i sama se zastupati, jel to moguće? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2022. prije 3 sati , Ema75 je napisao: da li uopće treba odvjetnik biti prisutan na ročištu za razvrgnuće suvlasničke zajednice? Ne. prije 3 sati , Ema75 je napisao: Naime, na svakom ročištu sam i ja prisutna i na sva pitanja sucu ja odgovaram. Odvjetnik samo sjedi, na kraju potpiše zapisnik, a ja mu platim 625 kn, za što? Za ono za što Vam ispostavi račun. prije 3 sati , Ema75 je napisao: Također, namjeravam sama kontaktirati odvjetnika protustranke jer je dopis koji je moj odvjetnik poslao njima pun grešaka Nemojte ovo činiti, radije dostavite podnesak sudu koji će isti proslijediti drugoj strani. prije 3 sati , Ema75 je napisao: Želim mu povući punomć i sama se zastupati, jel to moguće? Da, obavijest o ovome šaljete i sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ema75 odgovoreno: 25. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2022. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.