Jump to content

Prekrsajni sud


heheheh

Preporučene objave



Pozdrav svima imam sutra ročište za vagicu s tragovima marihuane i amfetamina. Planirao sam reći da je vagica moja, koristio sam je za osobnu upotrebu i doziranje jer sam nekada znao pušiti zbog stresa (prekrsaj je, policajci su mi išli kroz poruke na mob tražiti nešto nisu našli ništa) a za ovaj amfetamin stvarno ne znam šta reći jer nije moj, možda da sam kupio polovnu vagicu na placu? Već imam platiti troškove vještačenja 950 kuna pa se nadam što manjoj kazni. Mene zanima hoće sutkinja mene puno ispitivati o toj vagici ili moram samo priznati da je moja i to je to?

Još neki savjet bi dobrodošao budući da idem prvi put na prekršajni sud I ne znam što očekivati ujutru, hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 sati , sivko je napisao:

Možeš ti reći i da nije tvoja ali si je imao u posjedu pa su tebe prijavili (zakonski).Zato se sutkinja neće previše zanimati za vagu.Ako budeš "dobar" smanjit će kaznu.

Ma bit ću dobar svakako, samo me zanima koja  je verzija najbolja da ne pita što manje pitanja. Ako kažem da nije moja nego je samo bila u mene to bi možda i dodatno moglo zakomplicirati stvari.. može savjet sivko za to ili u privatno ili tu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija