Jump to content

Kazna zatvora 6 mjeseci


GShepard

Preporučene objave

Molim Vas informaciju ako netko zna ali sa sigurnoscu. Dobio sam djelomicno uvjetnu kaznu zatvora ukupno 1 godina i 10 mjeseci od kojih bezuvjetno odnosno zatvor 6 mjeseci a ostatak uvjetno. Boraviste mi je u Zagrebu. Obzirom da za kazne do 6 mjeseci se ide u zatvor najblizi boravistu a ne u kaznionicu, dali to znaci za mene najgora varijanta svih 6 mjeseci u Remetincu? Drugo pitanje postoji i poluotvoreni tip, Vukomerac, ako bi isao tamo dali svejedno moram prvo U remetinac, na dijagnostiku ne trebam koliko znam jer je kazna do 6 mjeseci.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Ako dobro shvacam poluotvoreni odjel je Vukomerac (Borongaj)? Dajte mi molim Vas jos recite ako znate, da li postoji mogucnost da izadjem prije 6 mjeseci ili ne? Pitam jer sam pronasa vrlo jasno u zakonu da uvjetni otpust se ne primjenjuje na djelomicno uvjetnu kaznu zatvora. I ako znate nakon kojeg perioda se dobije pravo izlaska iz zatvora (u grad ili vikend kuci). Radim u inozemstvu i probat cu traziti neplaceno, pa mi je bitno da izadjem sta prije kako bi mogao zadrzati posao. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija