Kam kam,kout kout objavljeno: 10. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 10. studeni 2022. Nakon smrti oca odrekao sam se polovice nasljedstva stana u korist majke.Imam li nakon njene smrti pravo na nasljedstvo tog istog stana,ili bi ona trebala napisati oporuku na mene? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. Zato što ste se nečega odrekli u njenu korist to Vam ne daje veće pravo pri nasljeđivanju u odnosu na ostale zakonske nasljednike jednog dana iz majčine smrti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kam kam,kout kout odgovoreno: 10. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. Hvala Vam na odgovoru/komentaru! Zaboravio sam napisati da sam jedinac,a majka nema bračnog ni nikakvog drugog partnera.Dakle,ja sam jedini nasljednik iz prvog nasljednog reda.Stječem li ja nasljedstvo automatikom,ili mora napisati oporuku na mene? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. prije 2 minuta, Kam kam,kout kout je napisao: Stječem li ja nasljedstvo automatikom,ili mora napisati oporuku na mene? Nema nikakve "automatike" već ste majčin zakonski nasljednik i bez oporuke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kam kam,kout kout odgovoreno: 10. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2022. Puno Vam hvala👍 Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.