Jump to content

3 ovrhe cu imat molim da mi se objasni


Endi123

Preporučene objave

Postovani imat cu 3 ovrhe zasebne oko 120.00.00 sto dvadest tisuca kuna molijo bih da mi se pojasni kako i koliko ce mi se za te tri zasebne ovrhe skidat sa place.Da li ce jednu po jenu ovrhu ili ce sve sjediniti u jednu ali nisu sve iste u pitanju je 2 manua kredita u pbzu i kartica viza amerikan.

uređeno: od Endi123
Neka pogresna rijec
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imati ćete najvjerojatnije tri posve odvojena ovršna postupka, pa tako i tri ovršne isprave koje će se prvo dostaviti na prisilnu naplatu preko FINA-e, a kako će tamo biti zavedene u redu čekanja, moguće je da ovrhovoditelj predloži novi predmet i sredstvo ovrhe (auto, pokretnina, nekretnina...). Pogledajte čl. 173. Ovršnog zakona za dio primanja koji je izuzet od provedbe ovrhe. Također, moguće je da se pokušaju izravno naplatiti i preko plaće, ako ste prilikom sklapanja kredita potpisali takvu izjavu s kojom im ovo omogućavate. U tom slučaju, ovrhe na FINA-i čekaju u redu za naplatu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija