Darko072 objavljeno: 30. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 30. studeni 2022. Poštovani! S obzirom da nisam našao novije teme vezano uz moju situaciju, molit ću Vas za pomoć. Stigla mi je pravomoćna presuda za prekršaj u prometu u iznosu od 5 000 kn i 680 kn troškova suda. Bilo je prvotno 580 kn, ali sam se žalio, pa je žalba odbijena i naplatili mi extra 100 kn, nebitno. Zanima me jel postoji mogućnost plaćanja na rate (tipa svaki mjesec 500 kn) i kome se u tom slučaju obratiti. Vidio sam na netu da su svakakve kombinacije moguće. Platiš u roku 6 mjeseci 2/3 na rate, pa se smatra riješeno. Pa do toga da plačaš 2 godine mic po mic, uglavnom me zanima koja je najbolja solucija, a da fina ne sjedne na račun. Zahvaljujem unaprijed i lp. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 1. prosinac 2022. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2022. Plaćanje na rate je jedino moguće ako tako piše u presudi.Inače se može mic po mic ali cijela kazna a ne 2/3 jer nisu baš ažurni po pitanju provjera da li je i kad plaćena kazna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Darko072 odgovoreno: 1. prosinac 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2022. prije 2 sati , sivko je napisao: Plaćanje na rate je jedino moguće ako tako piše u presudi.Inače se može mic po mic ali cijela kazna a ne 2/3 jer nisu baš ažurni po pitanju provjera da li je i kad plaćena kazna. Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.