Jump to content

Sutkinja ne zakazuje glavnu raspravu godinu dana


telesisija

Preporučene objave

Postupak za plan viđanja djece je pokrenut u czzs-u u kolovozu 2020. U siječnju 2021. sam podnijela tužbu za potpunu samostalnu skrb. Privremeno rješenje je postignuto, prema mom sjećanju, negdje u proljeće 2021. Prva rasprava za konačno rješenje je bila u svibnju 2021 gdje je moj odvjetnik stopirao donošenje konačnog rješenja jer je raspored viđanja imao manjkavosti, a zatim na sljedećoj raspravi u srpnju odvjetnica mog bivšeg je inzistirala na obradi djece kod posebnog skrbnika, koji bi razgovarao s njima i procjenio što djeca (tad dobi 3,4, 5 godina) žele (što je naknadno obavljeno). U međuvremenu je prva sutkinja umrla, dodijeljena je druga, moj odvjetnik nije znao zbog čega postupak stoji. Odvjetnika sam promijenila. Poslano je par požurnica. Podnijela sam zahtjev za privremeno rješenje za naknadu za skrb negdje u siječnju ove godine. Dobila sam u listopadu ove godine rješenje za naknadu za skrb. Rasprava za konačno rješenje za raspored viđanja i s kim će djeca živjeti nije zakazana punih godinu i pol dana, od srpnja 2021. U czss-u su me žustro otpravili da se obratim predsjedniku suda (kako?) 

Ne mogu ostvariti pravo na gradski najam stana za koji su mi rekli u uredu Grada da ću ga moći zatražiti čim dobijem konačno rješenje, ali isto tako naknadu Grada za opremu novorođenčeta koja je stopirana u 2020.-oj i do koje ne mogu doći sve dok ne dobijem konačno rješenje. Tu je i cijeli ostali niz stvari, od toga da bivšeg s kojim nema apsolutno nikakve komunikacije i dogovora moram preko czss-a tražiti svaku sitnu stvar, od potpisa za škole ili vrtić, do odobravanja promjene prebivališta za djecu.

Molim vas, može li se negdje tražiti i pitati sud zbog čega ne dolazi do zakazivanja rasprave? Kome da se obratim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija