Jump to content

Firma od "renomea"


anonimno

Preporučene objave

Radim u jednom "renomiranom" boutigu donjeg rublja u Zagrebu. Sefica ima ducane na vise lokacija, po cijelom Zagrebu zapravo. Problem je slijedeći: svaki dan na kraju radnog vremena dajemo sav utržak "šefici" ili njezinom sinu, bez mogućnosti da provjerimo stanje blagajne i to stanje blagajne usporedimo sa utržkom u blagajni. Dođu, pokupe taj novac i uredno drugo jutro dođu i kažu jučer je falilo 50, 100, 200, 300 kuna ..... i taj iznos koji je "falio" dijeli se na dvije djevojke koje su taj dan radile i taj j iznos moraju odma namiriti i dati i svojg džepa. I to se tako ponavlja iz dana u dan. Danas fali u jednom dućanu, sutra u drugom i tako redom. Mi nemamo mogućnost prekontrolirati da li je to uopće istina. Ispada na kraju da ona ima jednu djevojku koja joj radi "zabadava". Odvratno, gnjusno, jadno i sad gomila odgovora, pa što radiš tamo, traži drugi posao... a da je to tako lako ne bi bilo toliko očajnika u ovoj zemlji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prijavite inspekciji koja će doći tijekom radnog vremena i usporediti izdane račune te pobrojati novac. To je jedina prava kontrola. Ako ćemo gledati po ispravnosti obavlja posla onda vi koji prodajete i naplaćujete morate zaključiti blagajnu i pobrojati novac, ili u prisustvu šefice (ako ona inzistira da bude pristuna).Sve ostalo je prekršaj i ona s vama manipulira. Uostalom, ako vam je pregustilo zašto je ne prijavite. Itako nemate što izgubit, jer ona vas maltretira.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija