Jump to content

Otvaranje obrta i life coaching


karla78

Preporučene objave

Malo sam proučavala oko otvaranja obrta i zanima me više stvari. Kako imam blokadu na privatnom računu, da li ja mogu otvoriti obrt i smijem li uopće poslovati dok mi je blokiran i poslovni račun (pretpostavljam da bi ga odmah blokirali) ili je to kazneno/prekršajno djelo? Otvaranje j.d.o.o ne dolazi u obzir zasad pa me zanima da li smijem otvoriti obrt.

 

Drugo, još uvijek skupljam klijente na društvenim mrežama, ne želim otvarati obrt dok ne privučem klijente. Da li se smijem oglašavati kao life coach uopće dok ne otvorim obrt? Što ako mi ljudi požele uplatiti, a ja još uvijek nemam obrt, kako da platim porez i to zakonski reguliram? 

 

Ne želim počiniti kazneno djelo ne znajući, a ne mogu ni otvoriti obrt dok nemam upite za savjetovanje, htjela bih prvo vidjeti kako će mi ići. Da li je to moguće uopće?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neka žena je ovdje na legalisu napisala da joj je tri mjeseca blokiran račun u vezi obrta i da će je kazneno goniti, da ne smije poslovati, zato sam pitala. 

 

Ugovor o djelu mi ne djeluje isplativo baš, jedino da kroz obrt polako otplatim dugove na početku, ne znam. Kolika su mi mjesečna davanja za obrt?

uređeno: od karla78
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija