Dalibor1984 objavljeno: 19. veljače Dijeli objavljeno: 19. veljače Pozdrav, Kolega i ja smo članovi društva (vlasnici) d.o.o. tvrtke, prilikom otvaranja tvrtke prije godinu dana u društvenom ugovoru smo kolegu stavili kao direktora društva (člana uprave) koji je ujedno i zaposleni. Ja se vodim kao član društva (vlasnik) i zaposleni a sada bismo i mene upisali kao direktora tj. člana uprave. Molim Vas za smjernice koja nam je procedura i što su nam koraci koje trebamo poduzeti te koliki je ovo financijski trošak? Trebamo li mijenjati što u društvenom ugovoru? Unaprijed se zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 20. veljače Dijeli odgovoreno: 20. veljače Vas dvojica idete kod biljeznika. Kad dodete tamo, kazete mu da zelite upis novog direktora. On ce pripremiti sve papire i poslati ih na trgovacki sud. Vase je samo da jos u banci na potpisni karton dodate vas potpis i tjt. Bilo je oko 600€, koliko je sad ne znam. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.