Neko02 objavljeno: 28. ožujka Dijeli objavljeno: 28. ožujka Postovani dobio sam poziv na izvrsenje kazne zatvora,pisao sam molbu za odgodu,baka mi je vec duze vrijeme jako lose i postoji mogucnost da nece izdzati bolest,dali sam ja sprijecen preci granicu kako bih je otisao vidjeti,ili u slucaju smrti odlazak na sahranu,da napomenem da se nalazi u Srbiji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 29. ožujka Dijeli odgovoreno: 29. ožujka Kad riješe/ne riješe odgodu nda će bit sve jasno.Ako ne odobre odgodu dobit ćeš drugi datum javljanja na izdrže je kazne a ako se ne pojaviš ide tjeralica.Do onda možeš u posjetu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zis3 odgovoreno: 17. svibnja Dijeli odgovoreno: 17. svibnja Postovani. Molim za informaciju. Kazna od 8 mjeseci pravsnazna u BiH 7.10.2017. preuzeta za Izvrsenje u HR 12.3.2019.tjeralica izdata i HR 20.3.2023.bez odgovora na zalbu na rjesenje sudca Izvrsenja. Pitanje sta cinit i kad zastarjeva. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.