ladyBug11 objavljeno: 5. travnja Dijeli objavljeno: 5. travnja Zanima me moze li firma imati sjediste na jednoj adresi a ured iznajmljivati na drugoj? Naime, direktorica sam i ujedno jedini zaposleni djelatnik tvrtke, sjedište tvrtke nalazi se na mom prebivalistu. Imam sklopljen ugovor o Zakupu poslovnog prostora (izmedu sebe kao privatne osobe i sebe kao poslovnog subjekta). Selim se na drugu adresu, gdje cu obavljati posao. Zanima me moze li sjediste firme ostati na adresi koja je trenutno, a da ugovor o Zakupu poslovnog prostora sklopim na drugoj adresi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 5. svibnja Dijeli odgovoreno: 5. svibnja Može. Sjedište firme je jedno - može biti u vlastitom stanu - a obavljanje djelatnosti je drugo - to može biti, poslovna jedinica ili izdvojeni pogon - kod obrta. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.