Pioneer1989 objavljeno: 28. travanj 2023. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2023. Pozdrav, Molim Vas za savjet.... U navedenom slučaju sam oštećenik za iznudu u pokušaju ( prema čl. 34, 243.st.1 KZ-a ) ODO je završilo postupak istraživanja protiv okr. ,te je podignuta optužnica . Interesira me koji je daljnji sljed događaja odnosno dali je sud dužan pozvati i mene kao oštećenika na raspravu ili me je dužan samo obavjestiti o ishodu ? Imam li pravo podnjeti odštetni zahtjev ,te kome se to podnosi i kada ( dali se podnosi dok je slučaj još pokrenut ili kad završi odnosno kad se dobije pravomoćno rješenje ? ) Zahvaljujem na odgovorima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 28. travanj 2023. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Kad bude ročište zvati će i tebe i dat ćeš odštetni zahtjev kad budeš na sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pioneer1989 odgovoreno: 28. travanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Hvala Znate li možda kako oni odnosno na temelju čega oni procjenjuju taj odštetni zahtjev , imaju li neke svoje principe ili to ovisi npr. o iznosu navedenom u zahtjevu ili bilo što tome slično... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 28. travanj 2023. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Odlučiti će na osnovi sudske prakse. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.