Jump to content

Problemi sa susjedima


Mamacitabonita

Preporučene objave

Postovani. Zivim i radim u manjem gradu. U sklopu kuce imam manju obiteljsku firmu sa dostavnim vozilima vec 16godina. U mojoj ulici imam susjeda koji je branitelj i koji ukoliko nesto nije po njegovome onda ne moze niti biti. Nakon 16g poslovanja susjed pise gradskoj upravi kako moja dostavna vozila unistavavaju asfalt, kako jedino moja vozila dizu prasinu njemu prljaju fasadu, kako ja u dvoristu imam 2 psa, 2 macke i kako on mene trpi 14g i ne moze me podnijeti.  Da se razumijemo u ulici je jos jedna firma no sa tim susjedom nema problema samo sa mnom, no ja ne zelim ostvarivati nikakav komtakt sa njim niti zivjeti po njegovim pravilima i samim time sam po njemu ovdje nepozeljan.Susjed je dosao do te mjere da je upao u nas poslovni prostor urlao da je on branio ovu drzavu 1991godine da je sve njegovo i da ja tu nikakva prava nemam, da je ulica njegova i da mu smetam. Nazivao me pogrdnim imenima pred djelatnicima, vrijedjao psovao . Pozvao sam policiju  koja je napravila prekrsajnu prijavu.

Moje pitanje glasi, obzirom da susjedovo maltretiranje traje godinama, ometa moje poslovanje sto mogu uciniti u smislu pravne zastite sebe i svoje firme? Covjek izrazava prijetnje prema meni i mojim djelatnicima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija