Jump to content

Tuzba za nepostivanje sudske odluke


travelgram

Preporučene objave

Bivsi suprug i ja smo razvedeni od prosinca 2010g.Kcer nam je tada imala godinu dana.Susreti i viđanja su isli otezano(plac,vriska,udarci) od strane oca.Prijavljivala CZSS no on se pravdao da sam sizofrenicarka.Nemam ni jednu dg a posebno ne F dijagnoze.U medjuvremenu dobija dijete iz vanbracne zajednice i tu se prica ponavlja.Da skratim to drugo dijete ne viđa od rujna 2021.Nasu kcer je udario dok su bili na moru(ljeto 2022) i ona ga je prijavila CZSS a centar je obavjestio policiju.Do tada je uvijek isla k njemu uz moja nagovaranja no sad je ona rekla NE.Odbija ga vidjeti CZSS ju je pozvao 2 puta i nagovarao.On ne pokazuje interes sad ni za jednim djetetom znaci ni mojom kcerkom ni tim drugim djetetom.Ne placa vise ni alimentaciju.Planiram pokrenuti ovrhu no u Centru su mi "dobronamjerno" rekli da ce on mene tuziti i da cu odgovarati kaznemo zbog nepostivanja sudske odluke(susreti i viđanja).To bi znacilo i moj otkaz.Koje su moje opcije?

Ove g kcer puni 14g.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otac od kako ga je policija zvala na razgovor (pocetak rujna 2022g) nije pokazao interes za dijete.Ni cestitanje rođendana ni Božića nista.Nedavno je dobio treće dijete za koje smo slucajno saznali nakon tog saznanja ona ne zeli cuti za njega.Pokusala sam u ovom periodu s njom razgovarati da to prihvati.Otac ne viđa ni to drugo dijete.

Policija je predmet prosljedila Drzavnom odvjetnistu .Nas nitko nije kontaktirao nakon sto smo zadnji put bile u CZSS 28.8.2022.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija