Davorka Konosić objavljeno: srijeda u 20:18 Dijeli objavljeno: srijeda u 20:18 Zanima me što znači odluka o pravomoćnosti/ovršnosti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: petak u 07:10 Dijeli odgovoreno: petak u 07:10 Pravomoćna je ona odluka koja se više ne može pobijati sa pravnim lijekovima. Pravomoćna odluka je ovršna, ako je s njom bilo naloženo nekakvo ispunjenje tražbine u smislu davanja ili činjenja, te ako je protekao rok za takvo dobrovoljno ispunjenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Davorka Konosić odgovoreno: petak u 09:52 Autor Dijeli odgovoreno: petak u 09:52 Niste mi baš pomogli Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: petak u 10:27 Dijeli odgovoreno: petak u 10:27 prije 37 minuta, Davorka Konosić je napisao: Niste mi baš pomogli Svejedno, hvala se može reći. Štoviše, to je sasvim ok. TonyBob 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.