Jump to content

Problemi sa susjedom


lelouisvuitton

Preporučene objave

Susjed je napravio apartman od svog stana koji se iznajmljuje turistima od proslog ljeta. Uz radove tokom cijele godine i nespavanje, trpili smo svaki dan busenje i cviljenje bez pogovora medutim, gospodin je sad dosao na ideju da od zajednickog prolaza koji sluzi kao ulaz u zgradu napravi terasu na kojoj ce mu sjediti gosti i stavio je cvijece i dvije stolice i stol. U vise navrata mu je zena susila i rublje tocno na ulazu u nasu zgradu gdje su oboje zamoljeni da maknu to isto susilo jer se nikome ne gledaju tude gacice na ulazu u svoju nekretninu. No ne prestaju, ima 3 mjeseca su parkirali auto njihovog sina koji uopce ne zivi s njima a auto i dalje stoji parkirano ispred kuce odnosno ulice koja je u vlasnistvu grada. Rekli smo im nekoliko puta za prolaz i za nepropisan parking medutim njihov odgovor je isti: zovite policiju. 
Doticni nemaju namjeru prestati sa maltetiranjem iako smo ih vise puta upozorili da sve to sta rade je ilegalno jer su otvorili i drugi ulaz u stan s druge strane zgrade na koji uopce nemaju pravo a sad se na tom istom dijelu ponasaju kao da su vlasnici. Pocevsi od preuzimanja ulaza kao da je njihov, do stavljanja stolica i stolova za turiste ispred mog ulaza u kojem zivim 40 god i sad najnovije nepropisnog parkiranja gdje pakiraju vise od 2 auta tako da nitko drugi ne moze parkirati. Kome se obratiti? Molim za savjet jer je jedino preostalo da pobacamo sve stolice :)

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija