Jump to content

Prekršajni nalog


anonimno

Preporučene objave

TATA MI JE DOBIO PREKRŠAJNI NALOG DA JE PRVOOKRIVLJENI JER JE PROUZROČIO PROMETNU NESREĆU NA NAČIN DA JE IZVRŠIO RADNJU PRETJECANJA PREKO POLJA ZA USMJERAVANJE PROMETA NEPOSREDNO ISPRED RASKRIŽJA I OBILJEŽENOG PJEŠAČKOG PRIJELAZA TE JE PRITOM UDARIO S PREDNJOM DESNOM STRANOM AUTOBUSA U ZADNJU LIJEVU BOČNU STRANU OSOBNOG AUTA JER JE DRUGOOKRIVLJENA SKRENULA PRED NJEGA A DA SE PRITOM NIJE UVJERILA DA LI TU RADNJU MOŽE IZVRŠITI BEZ OPASNOSTI NA DRUGE SUDIONIKE.

TATA JE DOBIO KAZNU 2000 KN I 100 KN TROŠKOVA, TE 4 NEGATIVNA BODA I ODUZIMANJE VOZAČKE DOZVOLE NA 3 MJESECA. UOPĆE NIJE BIO POZVAN DA SVJEDOČI, SADA ME ZANIMA KAKO DA NAPIŠEM PRIGOVOR NA TO?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ništa ne morate posebno navoditi. napišite da se ne osjeća krivim, te svojim prigovorom pobija navode iz naloga i traži saslušanje...(što ćete napisati u prigovoru teško je sad reći, jer sve ovisi što vaš otac misli o svemu tome, kako se odvijala prometna itd, želi li priznati ili ne). jednostavno neka napiše svoje viđenje tog događaja, tj. način na koji se odvijao, smatra li se ili ne krivim.....u svakom slučaju treba napisati nešto konkretno, a i pri toj izjavi ostati i kod glavne rasprave.....razlog zbog kojeg nije bio pozvan na ročište jest taj da treba uložiti pirgovor, i onda će se provesti reedovan prekršajni postupak, što podrazumijeva saslušanje pred sucem prekršajnog suda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija