BLOKIRANA_KOBILA objavljeno: 17. rujan 2023. Dijeli objavljeno: 17. rujan 2023. Pozdrav, U blokadi sam več neko vrijeme, uskoro se približava 3.godine pa me zanima oču uspjeti uči u jednostavni stečaj potrošača da mi se izbrišu dugovi... Problem je što imam evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u iznosu preko 2.654,46 EUR , točnije oko 3,500 EUR samo glavnice.... E sada me zanima oče se meni izbrisati dio do 2.654,46 EUR ili opče neču uči u jednostavni stečaj zbog prevelikog duga glavnice ? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 18. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2023. Na žalost, ne ispunjavate uvjete za pokretanje jednostavnog postupka stečaja potrošača. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BLOKIRANA_KOBILA odgovoreno: 18. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2023. U redu, a ako platim dio duga pa ostane taman dio do 2.654,46 EUR ? Ocu u tom slucaju moci uci u stecaj ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2023. Da, ali je problem što se dugovi namiruju na način da se primjenjuje čl. 172. Zakona o obveznim odnosima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BLOKIRANA_KOBILA odgovoreno: 21. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 21. rujan 2023. (uređeno) Da, ali ne radi se o jednoj velikoj ovrsi, pa da se odjednom mora naplatiti sva kamata i troškovi, nego više predmeta po manje. Što se ne otplačuje u tom slučaju po svakoj ovrsi posebno prvo troškovi, zatim kamate i napokon glavnica? Pa ispočetka za novi predmet? Ja imam 7 različitih ovrha , a sve skupa je taj iznos duga ? uređeno: 21. rujan 2023. od BLOKIRANA_KOBILA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 22. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2023. Ovrhe se podmiruju po redu kako su zabilježene u Očevidniku s tim da se kod namirenja za svaku zasebno primjenjuje čl. 172. Zakona o obveznim odnosima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.