Jump to content

razvod- zdravdstveno


newbie

Preporučene objave

Heh, ima li netko sa sličnim iskustvom? Raspitujem se, ali još nigdje mi ništa upotrebljivog nisu rekli.

Ovako stoje stvari: razvod pokrenula pred dvije i po godine, pa eto gotov.

Naravno da je toliko tajalo natezanje, jer se bivšem nije sviđala cifra alimentacije, no, ipak je i taj dio priče gotov.

Problem je sljedeći: svke godine pokupi lovu za sv. Nikolu 1600kn, a djeci za sve te blagdane kupi ukupno 200-300kn poklona. Jer, sve je danas skupo, a para se nema... OK, to može biti jedini razlog, osim ako mu nije gušt obijati šaltere kad se koja izgubi, da odbija djecu odjaviti sa zdravstvenog i prijavim ih ja. A ja, njihov zakonski zastupnik to još ne uspjevam bez njega.

Ima li tko suvisli prijedlog?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odi u HZZO, predaj zahtjev za priznavanjem statusa djece po tebi, odnosno članovi po tebi kao nositelju, priloži presliku zdravstvenih iskaznica i sudske presude, uz potvrdu uvjerenje centra za soc. u kojem treba stajati da su ti djeca dodijeljena nakon razvoda braka. HZZO bi trebao po službenoj dužnosti izvršiti odjavu s bivšeg i prijavu po tebi (dostaviš nakon završetka postupka potrebnu tiskanicu iz firme gdje već radiš) i to je to.

 

Status osigurane osobe kao članovi obitelji osiguranika mogu steći:djeca (rođena u braku, izvan braka ili posvojena, pastorčad), te druga djeca bez roditelja, ako ih osiguranik uzdržava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija