Jump to content

Plan o zajednickoj skrbi koji je na sudu


Ana PP

Preporučene objave

Poštovani, zamolila bi vas za savjet i mišljenje s obzirom da je sudsko ročište blizu, o zajednickoj skrbi za maloljetno dijete s dijagnosticiranim teškocama u razvoju, (f80 ,hipotonija misica i poremecaj razumijevanja). 

Otac djeteta zeli vise dijete, zapravo to zeli njegova sira obitelj iz osvete. Zeli vikende s djetetom, koncept 7/7 ,a kako ne komuniciramo o djetetu ja se s njegovim zahtjevom ne slazem. Dijete ima 5 g i ima teskoce u razumijevanju i pohađa od ove jeseni vrtic u Suvagu i neprestano ja obavljam svu rehabilitaciju i dokumentaciju o djetetu.  Ja nisam u mogucnosti radit na 4 h ,a otac to odbija, isto kao i 2 mj porodiljnog koji bi mi olaksao odvođenje djeteta iz Zeline u Zg. Smatram da moj muz stvarno ima iste teskoce u odrasloj dobi koje je naslijedilo dijete, a koje potvrđuje neuropedijatar djeteta i kaze kako se razumijevanje genetski prenosi od oca. Zabrinuta sam jer je centar također napravio ,,pristojnu" procjenu supruga za kog ja smatram da nije u mogucnosti proci psihotestove. Isti taj otac djeteta  odlucio je pripomoci u brizi, otkad je podnio tuzbu u sijecnju, ali odvodi dijete konstantno u pratnji jos nekog clana obitelji, jer navedeno nije u stanju napravit sam. Zanima me kako dokazati lazno očevo testiranje i kako zastititi dijete?  Ne želim sada s 5 g djeteta da mu dopustim polovicu skolskih praznika jer dijete ne ide u skolu. Otac u vrijeme kad nema dijete, za isto ni ne pita, ne surađuje i ne razgovara o djetetu. Alimentaciju redovno isplacuje. Molim vas za savjet. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija